Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kérdezz...

 Ha valamivel kapcsolatban kérdésed van, itt felteheted, ha tudjuk, megválaszoljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

koviboy@citromail.hu

(Gyula, 2014.01.29 00:20)

Jó Napot!

Érdeklődnék téli honapokban mikor és hol zajlanak az edzések!

szeretném elkezdeni ezt a sportot!

juditspos@gmail.com

(Pálfyné Sípos Judit, 2013.07.22 06:16)

A fiam 14 éves hobbi szinten ijjászkodik szeretné a tudását fejleszteni,milyen módón lehetne csatlakozni az ijjász csapathoz illetve,tábor vagy valami lehetőség van-e a számára?
köszönettel:Judit

Érdeklődés

(Csilla, 2013.04.15 18:59)

Tisztelt Íjászok!

Az előttem szólóhoz hasonlóan, én is érdeklődni szeretnék, hogy van-e valamiféle lehetőség az Önök edzésére ellátogatni. Nem volt még szerencsém ehhez a sporthoz, viszont szívesen kipróbálnám magam benne.
Ha ez lehetséges kérem, jelezzenek vissza nekem!

Tisztelettel:
Kolinászi Csilla
(k.csilla@pr.hu)

jan81@citromail.hu

(Pöszmet János, 2013.01.02 12:17)

Tisztelt Íjászok! Régóta szeretném megismerni, megtanulni ezt a sportot. Ezért a családom meglepett egy reflex íjjal. Azt szeretném kérdezni hogy az edzéseitek nyilvánosak-e, esetleg van-e mód csatlakozni az egyesülethez? Ha lenne mód hogy veletek gyakoroljak, esetleg csatlakozhatnék hozzátok akkor erre hogyan és mikor lenne mód? Válaszotokat előre is köszönöm: Tisztelettel: ifj Pöszmet János

Dunaszerdahely

(Erika, 2012.12.12 21:03)

Kedves íjászok!Szükségem lenne egy kis segítségre. Egy versenyfeladatban meg kell neveznünk, hogy a következő fogalmaknak mi köze van az íjászathoz:nyírfaháncs, aranyíj,nedvesség, háncsszalag, zsurlófű, melyik évszakban kell készíteni a nyílvesszőket.Ha valaki tud, kérem adjon magyarázatot. Előre is köszönöm.